Гра “З любов’ю до України” QUIZ від видавництва “Країна Мрій”

Креативні і завзяті учні 4-В класу взяли участь у грі “З любов’ю до України” QUIZ від видавництва “Країна Мрій”.

Щасливі переможці пережили стільки радості, усмішок і позитиву, що емоції аж зашкалювали… Діти познайомилися із ведучими і організаторами улюбленої гри, закріпили знання про Україну, її звичаїв, традицій, дізналися багато нового і цікавого.
З видавництвом «Країна Мрій» ми вже не перший рік. І дуже приємно спостерігати, як їхня платформа постійно удосконалюється, змінюється і робить все можливе і неможливе для того, щоб стати цікавішими, винахідливішими, зручнішими для наших учнів.

Цього року ми вперше розпочали навчатися граючись з квізом від Країни мрій. І це викликає море позитивних емоцій у дітей, адже учні НУШ звикли навчатися граючись, а, змагаючись один з одним, це ще цікавіше. У Квізі прекрасно все: і гумористичний жанр, і ведучі, і матеріали. Учні з нетерпінням чекають нових конкурсів. Доречним також було дати можливість набирати бали вдома, самостійно передивляючись навчальні відео. Це мотивує дітей до самостійної роботи, адже, щоб покращити рейтинг команди, потрібно в особистому кабінеті переглядати відео, навчаючись чомусь новому.

Матеріали з навчальних предметів пристосовані до наших підручників, вся інформація гарно подана, відео цікаві і вичерпні, потрібні теми можна легко знайти у пошуку. Окремо зазначено, які завдання варто виконати на уроці, а які вдома.
Особливо цінними ці матеріали є для учнів, які навчаються на індивідуальній формі навчання (сімейне навчання). Адже у цей складний для нас усіх час, на жаль, таких учні у нашому навчальному закладі чимало. Батьки, які самостійно навчають дітей, теж мають доступ до матеріалів учнів, можуть урізноманітнювати процес навчання, розвивати творчий і науковий потенціал дітей поза межами України.
Окремо варто згадати чудові і креативні майстер-класи, з якими учні відкривають для себе світ мистецтва, творять і витворяють чудові поробки та виграють надзвичайно цінні для них призи. Так учень нашого ЗЗСО отримав перемогу в зимовому конкурсі та тепер насолоджується новим смартфоном. Команда Країни мрій не залишає без подарунка нікого, наші діти також отримують солодощі і почесні грамоти від видавництва.

Щиро дякуємо Новояворівській міській раді та відділу освіти за можливість взяти участь у грі, а Країні мрій за невтомну пряцю, організацію і невпинне джерело фантазії.